5 Comments

 1. Anna-Karin skriver:

  Måste berätta om min bästa krämupplevelse! Åt på restaurang Glädje (i Skövde) i påskas och de serverade en liten men himmelskt god ramslökskräm till både en lammrätt men även deras vegetariska rätt som var så god så jag vet inte vad!

  Är dessutom en såndär trogen läsare som följt bloggen från scratch och älskar den, läser gastronomi i Kristianstad just nu och är totalt insnöad på ungefär allt som har med mat att göra, har testat din chili som blev kanongod och har stora ambitioner att testa vidare så fort jag får eget boende och fri tillgång till kök!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Annakarin!

   Så lustigt, jag valde mellan en ramslöksolja och gräslök att smaksätta krämen med:) Då får det bli ramslök nästa gång. Vad kul att läsa Gastronomi, lycka till med det, och hoppas att du snart får ett kök.

   Ha det fint!
   Kristin

 2. älskar denna blogg och har följt den sen jag ramlade in efter att Blankens länkade för en massa månader sen. har lagat flera av recepten och t.o.m. kommit igång att baka mitt eget bröd – så tusen tack för all inspiration! sen är man ju lite nyfiken, känner igen både kulturhuset kåken och ”flamingo lekplatsen”, då jag också bor i Kålltorp med mina små på 1 & 3. kanske ser jag dig någon gång, då antar jag att det är ok att hejja! =)

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Johanna!
   Tack! Och jag hoppas verkligen att du hejjar om du ser oss:)
   Ha det fint!
   Kristin

 3. Så gött, en av mina favoriter! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.