Very good gummisnodd

Igår kom 80-talet och knackade på, och det var vajjert! Smaka på känslan av hårspray och neonfärger så återkommer jag med maten, som faktiskt inte var så dum den heller. Nu ska jag unna mitt hår en inpackning, hur överlevde håret 80-talet?

Början till Gröna Hissen.

Aptitretare med delikatesser som ost, skinka och lite fräcka frukter.

En kool klick

Uppdatering

Lisa hade slarvat lite och hoppat över pennan inne i uppsättningen, något som avslöjas lite längre in på kvällen. Martin däremot hade lyckats bra med gränsdragningen mellan lugg och stubb.

Och maten såg ut så här,

Förrätt – Tre små rätter a´la 80-tal

Huvudrätt – Biff Wellington

Dessert – After eight päron, och recept

Similar Posts

3 Comments

  1. Åh Jennie & Madeleine, TACK! Jag suger åt mig, för jösses vad stor och tung man känner sig så här på sluttampen. Kram

  2. Ah vilka coolingar ser ut som ni hade kul å du shit va du är fint gravid, kan inte minnas att jag ”höll ihop” på det viset i slutet av min graviditet……jag flöt liksom ut på nåt barba-liknande vis…….
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.