2 Comments

  1. Burr på dej i vinterkylan! Tänkte bara berätta hur min Texas no bean chili-bjudning gick förra helgen, för jag kan inte tänka mig annat än att du gått och grubblat på detta hela veckan lång ;-P Det var smidigt som tusan att laga, och perfekt mat att sitta länge att äta, och smidigt med olika tillbehör, då blir alla nöjda. Jag serverade till nybakad baugette, sallad, creme fraiche, guackamole (eh…felstavat tro?) och nachochips. Så utan större ansträngning fixade jag värsta bästa tjejmiddan! Och det var så gott, jag följde receptet slaviskt och briljerade i köket! Tusen tack för ett suveränt recept och en kanonblogg!

    1. Åh så glad jag blir Mikaela!
      Superduperkul!
      Ha det gott/Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.