13 Comments

 1. Jag vet inte om jag fattat fel, men förstod det som att du frågar efter om nachos/tortillas med limesmak finns i Sverige. Jag köpte för ett tag sedan nachos på Extreme food (på Kungshöjd i Götlaborg) med vad jag tror var koriande och limesmak. Kanske var det bara koriander… I vilket fall var de delish!

  1. elsiesparon skriver:

   Tack, tack, tack Sofia!!

 2. Jag som inte har så mycket annat att göra här på landet än att läsa bloggar (hint hint, kom hit och underhåll oss..) ser att Jennie Hammar har recept på dijonaise på sin blogg. Kram

  1. elsiesparon skriver:

   Jag kommer Frallan!

 3. Ser jättesmarrigt ut. Dijonaise finns i lite mer välsorterade butiker, har hittat det lite här och var men verkligen inte överallt. ICA focus vid Liseberg har det med all säkerhet. Har vart min stora favorit i många år sedan mamma introducerade det för mig. Perfekt att ha hemma som smaksättare till såser och diper eller bara som den är på en skinkmacka. Superduper! Tack för en bra och MYCKET inspirerande matblogg! En av de bästa jag läser!

  1. elsiesparon skriver:

   TACK Linda! Skall kolla focus bums. Ha det gott!

 4. Gott med ärtskott i – det ska jag prova! Jag gillar även min med flingsalt och svartpeppar från kvarnen. Det är liksom så gött med det där salta mot avocadons egna sötma. Mvh. Troligen extremt saltberoende :)

  1. elsiesparon skriver:

   I hear you! Från en annan saltberoende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.