7 Comments

 1. Hej! Det är ingen fara. Brödet blev jättebra :) Jag skriver om det i min blogg nu. Hoppas det är okej. Jag hänvisar givetvis hit.

 2. Ja, nu såg jag de andra kommentarerna. Synd att jag var så snabb med att hälla i vattnet i smeten…

  1. Familjen Johansson skriver:

   Hej Ansibecki!

   Såg inte din kommentar förens nu, de hamnade i skräpposten vilket jag inte riktigt fattar varför vissa gör? Förlåt, jag ändrade i receptet så snart jag såg det, men inte tillräckligt snabbt… Sorry, hoppas det inte blev helt förstört. //Kristin

 3. Hej! Jag håller precis på att baka ditt surdegsbröd. Men vattenangivelsen måste vara fel. Jag bara häller på mer och mer mjöl och degen blir aldrig fast… Du kanske kan kolla på det och ändra, ifall någon annan får för sig att prova. Annars verkar brödet gott. Jag hade mycket mjöl hemma så det ska nog gå vägen ändå :) Ha en trevlig dag!

 4. Menar ni verkligen 3500 g vatten ?

  1. Familjen Johansson skriver:

   Hej Emma!
   Hm..nej, slarvfel, 350g ska det vara.
   Tack!

 5. Inte så mycket trix men mycket fyllning å en välarbetad deg brukar funka fint hos oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.