8 Comments

 1. Tessa i höghuset skriver:

  Färdiga marsipanlock är bra, finns ju rosa.. Pannkakstårtor med (rosa) grädde och bär, brukar vi gilla också.

  1. Mkt bra tips Tessa i höghuset! Tack!

 2. Nu droppar jag det självklara… Jag kör alltid på din glasstårta i olika varianter. Du gjorde en glasstårta för många år sedan med färdig glass i olika smaker i form och med en botten. Jag som egentligen älskar att baka kör ändå nästan alltid på den, speciellt när det är barn med på kalas och jag vill göra förberedelserna i tid. Så grym är den! Spackla dessutom med rosa mjukglass från Arla så har du en bra kalastårta.

  1. Åh tack Karin! Den hade jag glömt:)

 3. Morotskaka med rosa glasyr och silver- och guldkulor?

 4. Rosa grädde till…? Finlir är inte min grej…

  Men jag har en fråga! Ska fixa rätt stor middag för 14 pers (inkl barn). Vill gärna köra vegetariskt, eller med mindre kött, trots att skaran egentligen är rätt skeptisk till det.

  Några förslag på bra mat som är typ långkoksaktigt med kanske bara lite kött som smaksättare?
  Tack!

  1. Hej Johanna! Eller hur, det är ungefär där jag är.

   Storkoksmiddag – där kände jag mig mer hemma:) Jag skulle föreslå ett långkok med bönor, linser etc. Exempelvis någon av dessa. Vill su så sätter du lite extra smak på dem genom att steka med rökt sidfläsk, bacon eller några kryddiga korvar. Du får ett bra långkok med mycket smak fast mycket mindre mängd kött. Ett bra sätt att introducera/visa köttälskaren vad enkelt det är att minska på konsumtionen. Lycka till och återkom gärna med hur/vad det blev:)

   https://kristins.biz/langkok/en-jadra-bra-vegetarisk-bonchili/
   https://kristins.biz/langkok/en-sketagod-vegetarisk-chili/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.