3 Comments

 1. Therese Ahlnér skriver:

  Jag är också en trogen läsare av din trevliga blogg. Det här receptet måste jag prova. Jag har 2 barn från Korea och tycker att receptet har koreanska inslag med sesamolja och sättet att äta rätten på.

 2. Hej fina du! Detta låter ju väldigt smarrigt och är definitivt något jag ska prova. Hursom, det jag egentligen ville säga är att jag tycker väldigt mycket om din blogg och jag är otroligt glad och tacksam för att du har hjälp mig få tillbaka glädjen för bakning och matlagning. Du har dessutom hjälpt mig att bli modigare och våga experimentera mer i köket (det är inte alltid resultatet blir sådär jättebra men vad gör det när man har kul under tiden?). Så tack and keep up the good work!

  1. elsiesparon skriver:

   Åh tack Elin för de fina orden. Kul att läsa:)
   Trevlig helg till dig!
   //Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.