7 Comments

 1. Familjen Johansson skriver:

  Tackar, tackar vad kul!! Återkommer med recepten snart.

 2. Bästa bloggen!!
  Å så många goda recept, men jag vill gärna ha recept även på frukttarte och hemgjord gnocci!!!
  Hoppashoppas, m

 3. Underbar blogg!!
  Vill gärna ha recept även på fransk frukttarte å gnocci!!!
  Tacktack, hoppashoppas!
  m

 4. Jag vill gärna använda min lergryta men behöver ny inspiration vad gäller kryddning osv. Hur var kyckligen tillredd i grytan??
  /Mirja

 5. Familjen Johansson skriver:

  Marie – Övertala dem att köra på knytismiddagar, är så jädra bra sätt att få bra middagar utan att någon måste slita häcken av sig. Hoppas dom nappar! Skönt att fler bråkar, vi gjorde en sista tur till Telia igår och Patrik tvingade mig att vänta i bilen…

  Madelene – Tack! Flytten har gått fint, och för Kålltorp har jag inte nog med superlativ just nu:)

 6. Alltid så härliga recept här, och så härligt att ha höra från er igen :-)
  Hoppas att flytten gått bra, och välkomna tll Kålltorp!

 7. Man vill ju bara HA era vänner! Herregud vilka middagarna ni brassar ihop. Föreslog för min man att vi skulle köra ihop middagsgrejen som ni kör (när ni turas om) med några av våra vänner. Får se om vi får ihop ett gäng till hösten. Det verkar så sjukt kul!

  Du är säkert inte den första som bråkat med Telia. Jag hade samma problem med ComHem. Till slut fick jag nog och skällde ut en säljare efter noter. Jag VET att det inte är det mest mogna sättet, men jag mådde faktiskt mycket bättre efteråt – ha ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.