CTG & Mannerström & Motionscykel

Idag har dagen ägnats åt CTG, besök i Mannerströms Saluhall och att införskaffa en motionscykel.

CTG, dvs lyssna på den lille i magen och mäta dess puls i relation till livmoderns sammandragningar. Det här gjorde jag väldigt mycket med Elsie i magen, och har inte behövt göra det så mycket den här omgången vilket är ganska skönt för det är rätt så långsamt.

Man blir mustad av att spendera för mycket tid i sjukhusmiljö, och jag tror att det stressar mig mer än vanligt nu eftersom jag vet vad som väntar/närmar sig. Så mitt sätt att förbereda är att tänka på något helt annat, och ännu hellre fokusera framåt på när det här är avklarat.

Så med barnmorskans ord i bakhuvudet att det närmar sig, och håll dig nära sjukhuset så känns det ju som det mest naturliga att åka och titta på motionscyklar….som om jag försöker spola fram tiden lite. Det är ju egentligen löpintresserade vi är, och har i alla år pratat om att en vacker dag skall vi ha ett löpband i källaren. Men en källare, vår källare har ju lågt till tak?  Så nu får det bli en cykel istället.

Sen var planen även att titta in i samarbetet mellan bla Leif Mannerström och Cleas Ridderheims saluhallprojekt i Sisjön, och även passa på att luncha där. Det var fint, men mina förväntnignar var nog för höga eller så hade jag inte fattat konceptet, men att använda de namnen ihop med ordet saluhall fick mig att tänka storskaligt vilket det inte var. Kvalitet var det säkerligen, men jag hade som sagt även tänkt mig kvantitet.

Det var snarare en väldigt juste delikatessbutik i anslutning till Willys. 

Lunchen blev Svampöverbakad koljafilé med vitvinsrisotto och gräslök. Det smakade fint, men i en ganska trång och stressad miljö.

Du tjocka, höggravida skeptiker, håll dig hemma!

Ok.

Similar Posts

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.