Bara morsa!

Jag tycker att det är härligt att vara mamma, alltså rollen som mamma, identiteten mamma. Att ganska plötsligt få en sådan ny funktion. Det kanske är önsketänkande men jag känner mig klokare sen jag fick barn. Visst man reflekterar mer över saker och ting, man gör ett välbehövligt stopp i sitt vardagliga knegande, är antagligen på samma klokhetsnivå som innan men hinner ägna mer tankar åt det nu.


Sen är det i vissa lägen man känner sig så jädra mycket mamma, bara morsa.
Det kan vara både härliga och trista stunder,
I natt hade jag en ny sådan stund, när jag tvingade på den där Vickssalvan på förkylda Elsies bröst och hals. Åh vad jag minns att jag hatade den där salvan, och nu låg jag där och kletade ut den på mitt arma barn.

 

Similar Posts

2 Comments

  1. Haha ja du. När jag säger där gör vi inte, som om vi är ihopklumpade…eller tvångstvättar bort intorkat snor på 3-åring, hon skriker och jag kan inte sluta…ja det finns säkert mer…Ha en skön helg! Jag ska försöka sno åt mig sömn typ hela helgen i sängen m minstingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.