6 Comments

 1. Jag åt denna Kyckling i pekingstile hos min son i helgen. Oj vad gott det var! ville ha mer o mer.
  och de fantastiska såserna till lite hetta o sötma , mmm såå gott.

  1. Hej Thompa!
   Åh så roligt att höra!!Härligt!
   /Kristin

 2. Tack för receptet, det var riktigt gott!

 3. Fy tusan vad gott det här var! Har sneglat på receptet läääänge och i dag tog jag tag i mig själv och lagade. Mannen (inte så kräsen) gjorde tummen upp, jag himlade med ögonen och hummade ”vad gott det är” mellan plättarna och barnen (ytterst petiga och kräsna) åt, åt, åt, åt och åt igen.
  Wow säger vi och undrar när vi kan laga det igen.

  1. Åh så fint Madeleine! Man får äta det hur ofta man vill, för det är faktiskt riktigt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.