4 Comments

  1. Hej,
    Jag är så nyfiken när du ger tips om (enligt mig) väldigt goda maträtter, äter era barn samma mat? Tex denna goda sallad skulle jag älska att göra som fredagsmiddag, men barnen (2,5 och 5 år) skulle inte äta. Och då känner jag att måste laga egen mat till dom. Generellt är jag ”emot” att laga vuxenmat och barnmat. Alla får minsann äta den maten som ställs fram på bordet. Men detta leder till att jag som vuxen ”missar” väldigt mycket god och enkel mat. HoppS du är med på vad jag menar… 😄

    1. Hej Erica,
      Nu frågade du ju Kristin och inte mig, men ett tips kan vara att tänka sallad men dela upp den i olika skålar vid servering? Det gör vi med det mesta. Så kanske barnen tar ägg, lax och sockerärtor. Men att blanda ihop det i förväg är inte alltid superpoppis bland barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.