8 Comments

 1. Tackar för tipset, det här ska jag absolut börja använda mig av! Jag brukar försöka fixa maten för veckan som kommer under helgen, jag har långa dagar i skolan den här hösten så allt som kan underlätta kvällarna är väldigt välkommet.

  1. elsiesparon skriver:

   Ja, vem behöver inte enkla lösningar till kvällarna. Ska bli bättre på att skriva om sådant. Ha det fint Lina!

 2. åh vilket bra recept!! detta skall göras i helgen förberedelse inför nästa vecka, tack grymt peppande Kristin för att du har en sån superinspirerande blogg!!!

 3. Hej! Jag har inga småbarn längre och jag har aldrig lagat något av dina recept, ändå läser jag ofta din blogg. Jag gillar ditt sätt att skriva och jag lämnar ofta sidan med ett leende. Det är en skön stämning hos Elsiespäron helt enkelt.

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Pella!
   Jag blir glad av alla kommentarer, riktigt glad. Men den här blev jag sketaglad över:) Tack!

 4. åå vad bra!! Mer sånahär tips! Min vardag behöver såna här tips! ska genast hem och fylla frys!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Lisen!
   Kul att du gillart! Återkommer med mer tips på hur man gör korv osså. Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.