8 Comments

 1. Hej igen!

  Tusen tack för svar. Jag har testat att baka bullarna nu. Vet inte riktigt om jag kunde gjort något annorlunda för att de skulle bli bättre, men, jag smälte inte smöret, utan jobbade ner det efter jag blandat till degvätskan. Efter att jag blandat i angiven mängd havre/rismjöl var det en enda soppa (tur jag inte smälte smöret också!), jag hade i uppskattningsvis 150g rismjöl, 150g havre ytterligare och då blev de lättarbetade. Har just gräddat dem och de är inte så tokiga! Smaken sitter där men de är rätt smuliga. Mitt första glutenfria bak :D!

  Tusen tack för en himla bra blogg. Är väldigt intresserad av mat- och bak, men din blogg är faktiskt den enda jag följer!

  Kram

  Anna

  1. Men Anna det här låter ju som ett himla skitrecept. Så konstigt. Måste undersöka saken. tack för återkoppling och TACK för snälla ord:)

 2. Hej!

  Har aldrig bakat glutenfritt förr, men stämmer verkligen volymerna? Verkar vara väldigt mycket vätska i förhållande till de torra ingredienserna.. Och, ska de verkligen bara jäsa en gång…?

  1. Hej Anna!
   Som sagt så är jag inte alls så kunnig på glutenfritt. Dock brukar volymerna vara lite märkliga och det behöver inte jäsa lika mycket eftersom degen inte skall bygga upp något glutennät. /kristin

 3. Åh tack så mkt Kristin! Det blir till att testa detta recept i helgen. Så smart med rent rismjöl och havregryn istället för de färdiga glutenfria mjölblandningarna som innehåller så mkt tillsatser.
  Himla snällt att du tog dig tid att leta fram detta recept! Återkommer m resultat! Trevlig fredag!

  1. Hoppas det blir bra:)

 4. Våra kids sover också i vår säng. Det är så mysigt och en dag kommer de inte vilja ligga där längre. Då kommer jag nog att sakna det. Hur många 18-åringar sover med sina päron?

  1. Så sant!
   Så vi passar på och njuter ett långt tag till:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.