2 Comments

 1. Hej igen! Eftersom jag klagade på dina matbilder så ville jag bara säga att de har varit superfina de senaste inläggen!
  Köra med blixt är ofta hårt som du skrev, men inställningen för närbilder (blommor) funkar ofta bra, kort skärpedjup och bra naturligt ljus och förstås ett proffsigt ljuskänsligt objektiv om du vill satsa på din blogg! Idéer har du ju tydligen hur mycket somhelst! Kram Eva

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Eva!
   Du klagade både artigt och konstruktivt. Bra klag! Jag vet att bilderna ibland inte är så bra som jag skulle vilja men lägger ut dem ändå, trots att det stör mig. Hoppas få tid att lära mig massa mer om att ta bra kort, och mat oxå för den delen så tills dess suger jag åt mig av alla tips.

   Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.