|

Inlägg nr. 100 och glada nyheter!

Inlägg nummer 100, då tycker jag man måste ha något roligt att berätta. Vad sägs om det här, kolla vilken tjock mage jag har!

Det är fortfarande ganska tidigt, v.16 + några dagar, det var inte riktigt planerat men vi är väldigt glada, förväntansfulla och håller alla tummar att allt ska gå vägen. 

Den här bloggen skulle handla om mat,dryck och träning, några av våra stora intressen. Dagar efter att bloggen startade så fick vi reda på att vi var gravida, och det är inte en graviditet som har passerat obemärkt. När jag väntade Elsie så mådde jag prima hela vägen, med undantag för the gran finale, då prima inte är ordvalet jag skulle välja. Denna omgång har varit dess raka motsats så träning har det inte varit mycket av.

Det börjar bli lite bättre och ialla fall illamåendet har lugnat ner sig, nu ska vi bara få ordning på den här väldiga tröttheten så att vi kan fokusera på det viktiga – konstiga cravings,smakblandningar, humörsvängningar och att ha en stor mage man kan gå runt att klappa på hela dagen.

Similar Posts

26 Comments

 1. Fantastiskt!!!!! Stort grattis! Ska faktiskt bli ännu roligare och följa er här nu! Kram

 2. Tack söta för infon om dynorna, jag ska ut o leta efter liknande. Önskar er alla en fin helg! Och så ska det bli spännande att se vad bloggen kommer heta se’n ;)

 3. Skriv din kommentar här!
  Grattis!! Du ser fantastisk ut med din mage. Väntar mitt första barn och är i vecka 16+5, men måste fråga vad du har för byxor på dig. Har jätte svårt att hitta bra byxor som sitter bra just nu:)
  Kram Camilla

  1. Tack Camilla! Stretchjeans hela tiden, men känner att det redan börjar bli dags för mammavarianten. Visserligen inget som är synd för mammabrallor är ju faktiskt fantastiskt sköna. Lycka till med din mage!

 4. Grattis va kul fina du!!!! Jag mådde oxå kasst andra gången, kämpa på!!!!
  När är det dags?
  Kram

 5. Hittade till dig från Cecilia Blankens blogg och vill säga grattis!

  Jag väntar också min två (är i v18 nu) och har mått superkasst den här gången också. Därför tror jag att vi får en pojk nu då jag hört att man mår mycket mer illa med killar och våran första också var en tjej. :-)

  Grattis igen och hoppas att du får mår bättre resten av graviditeten!

 6. Åh grattis till er! Kanske därför ni ska flytta från ert fina gårdshus? Kram och lycka till

 7. Åh, det är alldeles underbart!!! Ser fram emot lördag då jag ska skämmabort dig med alla konstiga cravings du vill.

 8. Vilket inlägg!! Och vilken blogg!! Ni är grymma och väldigt inspirerande!!
  Häromdagen (inlägget 2 för 1..) satt er söta dotter på ett par fina stolsdynor i rosa? Får jag fråga var de kommer ifrån?
  Grattis och fler hurra rop :)

  1. Hej Maria!

   Tack, tack så glad jag blir! Dynorna kommer faktiskt från Ikea, är köpta för tre år sedan men de kanske finns kvar. Både billiga och fina:)

 9. Stort stort grattis! Nu ska det bli snäppet ännu lite roligare att följa bloggen! :) Lycka till!!!

 10. Och ändå orkar du skriva recept, laga mat och jobba med mat.
  Jag har halkat in till din blogg efter tips på Blankens blogg och jag tycker om dina mattips.
  Grattis från en anonymis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.