6 Comments

 1. Å vilken härlig blogg ni har! :D
  Jag kommer garanterat tillbaka. :D

 2. Hej Kirre! Vilken härlig blogg du har skapat! Känner redan att gå in och glutta här kan bli ett farligt tidsfördriv som min arbetsgivare inte kommer att uppskatta… Hoppas att ni får hålla er friska nu framöver och att vi kan boka in en repris på middagen hos fröken Fransson! Kram Elin

 3. Underbar blogg, en favorit redan!!
  En nyfiken fråga, vilket kafé driver du i Göteborg?

  1. Familjen Johansson skriver:

   Åh tack Madeleine, så kul! Det är ett litet kafé som även sysslar med massa olika arrangemang på en båt ombord Maritiman.

 4. Vilken fin och bra blogg, hamnar direkt bland favoriterna.

  Jag har en fråga om surdegsbrödet; jag älskar surdeg men har aldrig vågat mig på att sätta en deg själv. Anledningen; jag är rädd att vi har för kallt hemma. Vissa hävdar att den ska stå i kylskåp men flera experter jag lyssnat på hävdar att den ska stå lite varmare än rumstemperatur, ca 25 grader. Vi har ca 21 grader hemma. Hur mycket påverkar det degen? Våra element är inte varmare de heller.

  Keep up the good work!

  1. Familjen Johansson skriver:

   Tack Jenny, så glad jag blir!
   Jag tycker absolut att du ska ge dig på det sura. 21 grader tror jag är lugnt, det värsta som händer är att det tar lite längre tid för surdegen att utvecklas. Om inte elementen är så varma, finns ofta andra ställen man inte tänker på. Alla maskiner alstrar lite värme så kanske ovanför ugnen, ovanför kylen, vid tvättmaskinen..You keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.