3 Comments

 1. Hej! Jag älskar din blogg. Massor av enkla mat- och baktips, precis så som det ska vara. Snälla kan vi inte få se lite bilder från ert nya hus. jag förstår om det är lite som ni vill pyssla med innan det är klart men det är kul med före- och efterbilder! :)
  Ha det bra! /Mi

  1. Familjen Johansson skriver:

   Hej Mi!
   Åh vad glad jag blir, tack! Ska samla ihop lite bilder på nya lyam, kan nog behöva lite råd från er. Hade fint!

 2. Åh vad härligt att du är tillbaka! Har saknat denna bloggen, och hoppas att er flytt gick bra.

  Vi står inför en försljning och skall homestyla vår lägenhet, jag minns att er blev väldigt fin. Skulle man kunna få se de bilderna igen och kanske få be om lite tips? Jag har letat efter dem på bloggen men hittar dem inte?
  Tack!
  Katta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.