2 Comments

 1. Hej har precis försökt baka Kalljäst bröd med grönkål och solrosfrön.

  Men det gick inte bra alls. Gjorde enligt receptet. Det blev helt döbakat i bullen. Dom fick hellre ingen färg även om jag försökte ha dom inne längre.
  Till sist delade jag dom och satte in dom igen i högre värme och försökte torka upp innehållet.
  Nä detta var inte ett lätt recept. Tänkte du ville ha lite feedback också. Mvh Irene

  1. Hej Irene!
   Jag är mycket tacksam för feedback, tack!
   Däremot bekymrad över ditt bröd och att det inte alls blev bra. Så väldigt tråkigt när man lagt ner tid på ett bröd. Receptet är en variant på det kalljästa bröd som jag bakat i åratal, så det litar jag på. Så jag undrar om jag formulerar mig fel, om det är något annat som inte framgår, eller varför det blev knas för dig. Får baka och följa mina egna instruktioner helt enkelt.
   Tack Irene!
   /Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.