4 Comments

 1. Pulled pork är så fantastiskt gått.

  Jag satt och googlade lite resor då jag och min sambo tänkte åka till Bodrum i Turkiet i slutet v maj. Såg att ni varit där. Rekommenderar du det?

  Ha en fortsatt trevlig kväll!

  Emma

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Emma By Emma!

   Jaaa, det var helt underbart. I alla fall för oss och där och då. Alltså vi var två barnfamiljer, hyrde hus och hade tillgång till bil vilket var kanon. Nu har det ju hänt väldigt mycket i Syrien vilket kanske skall kollas upp lite innan ni åker. Men Bodrumhalvön, ljuvlig! Om ni har möjlighet så hyr bil för det finns massa små härliga ställen att hitta.
   Trevlig semester!

   1. Jag bokade en resa dit. Till en liten by som heter Torba o ligger på norra sidan halvön. O så bokade jag en bil. Ska bli intressant och se om min något naggade bild av turkiet kan förändras. Var ni på några grymma restauranger?

    Emma

    1. elsiesparon skriver:

     Åh så gott, och åh så avundsjuk! Jag återkommer med tips! Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.