9 Comments

 1. Hoppsan, smarrig mat skulle de ju stå. Dumma telefonordbok!

 2. Oh boy! Här ligger jag i sängen o nattsurfar mej till sömns med mage som knorrar av hunger pga tomt kylskåp o lathet o så tittar jag in här o får se dom mest underbara mat-bilder! Måste pröva! Förresten, va tror du om ikeas lergryta, den är inte så vansinnigt dyr o jag är sugen på att äga en lergryta. Eller är det skillnad tror du på en ”märkeslergryta” o ikeas? Tips o åsikter mottages gärna. Nu ska jag drömma om bord som dignar av smärtor mat :-P

  1. elsiesparon skriver:

   Ha,ha!
   Inte för att jag egentligen vet så mycket om lergrytor förutom att vi använder den flitigt. Jag tror dock att Ikeas fungerar fint. Har inte sett den, men det borde ju vara detsamma Fast dessa ”vanliga” med diverse olika namn likt Römertopft (som jag tror vår heter) behöver nog inte vara så dyra heller. Vi köpte vår på Coop för några hundralappar och den har fungerat alldeles utmärkt. Hoppas det blir bra och trevlig kväll!

 3. Halloj!

  Sa du kor kycklingen direkt i ugnen, eller brunade du den (herregud vad heter det pa svenska….) i panna forst nagon minut for stekyta? Och schalottenloken, kokar du den hel? Sorry, lite trog pa en Fredags-morgon men det later sa gott att jag redan borjat ladda for kvallens middag!

  happ

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Johanna! Eller jag som är ganska otydlig på fredagsmorgonen. Du kan bryna (inte helt lätt att böja det ordet:) kycklingen om du vill, då blir den ännu knaprigare och saftigare. Funkar även om man vill göra snabbvarianten att bara köra på i ugnen. Löken kokades hel, fast utan skalet, och pillades sen isär.
   Hoppas det blir bra och trevlig helg!

   1. tusen tack! Bryna vart det sa klart……. oj oj

 4. my oh my så gott det ser ut! det känns som jag precis bestämt mig för vad som står på bordet hemma hos oss på lördag, tack! fin helg till dig

  1. elsiesparon skriver:

   Fin helg till Madeleine!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.