2 Comments

 1. Milda makaroner vilkken underbar blogg ni har! Jag har hittat massor med recept jag ska testa, har suttit o markerat, kopierat o klistrat in i WordPad i en evighet nu, resten av familjen sussar sen längen… Ni verkar ha det så mysigt vid era matstunder: dukar fint o tänder ljus, det ska jag oxå försöka komma ihåg att göra, i alla fall ibland :D
  Nu kommer jag kolla in här ofta i jakten på recept o inspiration, så vi lär ses, tack för att ni bloggar!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Mikaela!
   Tack! Åh vad jag verkligen behövde lite pepp, tack!
   Släck alla lampor och tänd ljus så syns inte disken och skräpet:)
   Ha det fint, och välkommen tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.