3 Comments

 1. Hej! Ni bor väl i Göteborg om jag förstår saken rätt? Har för mig det i alla fall. Jag har ganska nyss flyttat hit och undrar över mataffärer, vilken är den bästa egentligen?
  Bor på Hisingen och Coop Backaplan i all ära men så jäkla bra är den ju inte. Willys vid Kvilletorget, där jag bor, vill man ju gå gråtandes igenom. Fick tips om Ica Focus vid Svenska Mässan så testade den och jo, de har ju minsann allt! Men mer då? Vart handlar du helst mat? Allt från de vanliga matkedjorna till de små specialaffärerna.

  1. Hej
   Jag bor numer strax utanför Gbg men har bott inne i stan i 9 år.
   Har dock inte så bra koll på Hisingens mataffären. Bodde där några månader men min närmaste var inte mycket att skryta med. Ica Fokus är helt klart bäst – älskade att handla där och blir helt nostalgisk när jag går in där numera.
   Det finns några små och festliga tex http://framekolivs.se och Ekostore på Ekelundsgatan 4
   Sedan har faktiskt Hemköp på Masthuggstorget ett otroligt bra utbud men personalen är ganska långsam.
   /Lina

  2. Hej Amanda!
   Välkommen till Göteborg:)
   Håller med om allt Lina nämner. Fokus och Ekostore är bra! Måste nämna Asia tradig (inte Orienthuset) ute i Alelyckan – som ett asiatiskt himmelrike:)
   Sen måste jag såklart nämna mitt jobb, Mat.se Jag är partiskt as hell – men fåck så bra de är. Se mig som en direktlänk till våra inköpare – vi får nästan allt vi pekar på:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.