Mäkta sig på gymmet!

IMG_2315

Häromdagen var jag och Pat en sväng på gymmet. Ett ställe jag är väldigt sällan nu för tiden, och saknar det faktiskt en del. Fast eftersom jag är en värdelös gymmare och mest vill springa på bandet till min egen musik i ett hörn så kan jag inte riktigt berättiga den kostnaden för mig själv. Alltså då kan jag lika gärna springa ute och spara både tid och pengar.

Men, det är något visst med gym, omklädningsrummen och blandningen av folk.  Jag älskar konstiga blandningar av människor och den förvirringen som det ofta medför i våra annars ganska tydliga regler.

Så är det väl kanske alltid när vi upplever något tillsammans, vare sig det är en konsert, ett spöregn över en busskur eller endorfiner på ett löpband. Av någon anledning sänker vi garden och är aningen mer mottagliga.

Så här kanske det inte är på alla gym, jag har alltid sökt mig till ställen som är de mest ohippa av gym. Helst med alla olika åldrar, alla olika kroppar och stilar.

Any way, vad jag tänkte mest på under min springstund på löpbandet var dels att INXS är för jädra bra, och dels ett ballt gäng ungdomar som hängde vid hantlarna. Inte de mest vältränade, nog inte så kunniga på vad de sysslade med och deras t-shirts med avklippta ärmar var inte alls så snygga. De hade bandanas, några trivselkilon och tyngdlyftarhanskar.

De hade även en hel massa ljud för sig. Stånk, pust och flås både under och mellan alla lyft. För att använda ett bortglömt uttryck som var vanligt under min högstadieperiod, -Asså de typ håller på och mäktar sig!

Så skall jag nu dissa att någon sticker ut på mitt PK-gym? Absolut inte. De var irriterande, diviga och alldeles underbara. Vad som däremot är jävligt störigt är att med den beskrivningen ni fick på de här kidsen så har vi alla sett ett gäng killar framför oss. Ingen har målat upp en bild med tjejer.

Vilken lycka den dagen jag möter ett tonårsgäng tjejer som tar plats på gymmet, som har både trivselkilon, självförtroende och typ ba håller på och mäktar sig. Längtar till den dagen, och den är på gång.

Similar Posts

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.