11 Comments

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Nina!

   Kul att du hittade hit, och tackar för inbjudan. Det kommer nog bli fullt med bra recept i din utmaning. Tävlingsgrejen är inte riktigt min grej, men jag kollar gärna in och inspireras sen. Ha det gott!!
   Kristin

 1. soffansofar skriver:

  Oj nu sitter jag här och dreglar…vad gott det ser ut. Ja du den där kokboken måste du/ni bara få till!

  1. elsiesparon skriver:

   Hmmm….kokbok…ni bara matar mig med mer dagdrömmar..

 2. Lisen Sundh skriver:

  Å herregud så sugen jag blev! sitter på jobbet ( bilverkstad) och tyvärr utan ugn och mjöl :( kanske man kan baka i en bilmotor?? haha, så sugen, får baka när jag kommer hem :) massa kram och ha en super bra dag!

  1. elsiesparon skriver:

   Men ni måsste ju ha ett kök att baka i på verkstan! Det trodde jag alla verkstäder hade? Något att ta upp på nästa utvecklingssamtal.

 3. Ja tack! Men jag vill att du kommer hit då också!

 4. Super gode billeder, du har taget til den her post – fortsæt med det. Og lav så en kogebog – bare et forslag:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.