2 Comments

  1. Så gott och mysigt! Jag läser din blogg (som numera känns som en kär gammal vän) mest varje dag sedan många år tillbaka, och jag älskar varje inlägg – nu mer än någonsin! Din fina balanserade inställning till mat i synnerhet och livet i allmänhet!

    Hmm, dock kommenterar eller tackar jag alldeles för sällan – för allt du ger i form av inspiration, tips och pepp, så just denna lördag vill jag passa på att skicka högar med varma TACK från botten av hjärat. Snälla sluta aldrig med det du gör! <3

    1. CILLA! En sådan kommentar får mig att fortsätta blogga år framåt:) Så himla fint att höra!TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.