10 Comments

 1. Bra tips! Ska testa med quornfile och bönor.

 2. Haha, om jag får en dotter vill jag att hon ska heta Bea – just för att det ÄR en så god sås :)

 3. Hej Kristin!
  På din förra bloggplats fick jag mail med varje inlägg du gjorde. Kan man prenumerera även från denna bloggen? Jag saknar dina mail!

  Ninni

  1. Hej du Ninni!
   Man kan kryssa i att man vill prenumerera på bloggen under varje inlägg. Dock får man inte med om det görs uppdateringar i inlägget, tenderar tydligen att skriva lite fel ibland:)
   Kram

 4. Hej! Har precis hittat hit till din fina blogg. Många recept som lockar smaklökarna :) Tack för härlig inspiration!!

  1. Hej Marie!
   Kul att du hittat hit, och välkommen:)

   Trevlig dag till dig/Kristin

 5. MrsRehnquist skriver:

  Min syster sa nåt väldigt fiffigt om rester under jul när mamma sa: Det är ju inte så kul att bara äta rester. Till svar fick hon- Du ser rester, jag ser en buffé! Tänk, inte illa att ha en buffé helt plötsligt istället

  1. Klok syster du har Mrs Rehnquist:)

 6. Mmm bearnaissås… Kul med vegetariska recept, jag har tänkt lite på att vi ska införa köttfri måndag här hemma, men det är så inrotat i mej att laga färs, korv, kyckling eller kött att jag känner mej vilse vid spisen ;P ha en finfin måndag!

  1. Bra ide med köttfri måndag:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.