5 Comments

  1. Till Mikaela,
    Sätt dig in i hela partiprogrammet. Om Jimmie Åkesson får beställa skulle mina barn inte få finnas då jag är gift med en kvinna. När det gäller invandringen så har han såklart lindat in vad han egentligen tycker på ett mycket slugt sätt. Tragiskt att folk går på det. Är då sjukt trött på att höra kommentaren, jag är ingen rasist men……! Vi har en förbannad skyldighet att hjälpa folk på flykt, punkt!

    1. Jag instämmer. Även om jag inte kan skryta med att jag har satt mig in i hela partiprogrammet hos något parti. Men SD pallar jag inte.

  2. För mig är inte SD ett främlingsfientligt parti först o främst, vissa saker de säjer kan jag till o med hålla med om. Men det vågar jag knapp säja för då blir jag stämplad som rasist vilket jag inte är! Med politiska partier borde samma sak gälla som för oss alla människor: man förtjänar en ny chans, faktiskt kan man ju förändrat ett dåligt (enligt vem egentligen?) beteende o vilja bli bättre än man var förut. Men jag röstade på sossarna för detta med rättvisa gillar jag! Vi har alla olika förutsättningar o bidrar med olika mkt, men där det behövs mer resurser ska det ges. Jämlikhet är fint! O tänk om göran persson gör politisk come back, då är min lycka gjord!

  3. Bra att du tar stàllning och talar om och inte låtsas som ingenting hänt för det har det ju. Bor i utlandet och ångrar mig för första gången på över trettio år att jg inte röstade.

  4. Jag håller med. Känns som att en del tror att det går att rösta bort krig och elände. ”Det passar inte riktigt in i vår idyll med sånt just nu.” Jättevackra bilder på ett höstligt Sverige- som jag skulle vilja vara ännu mera stolt över än jag är just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.