3 Comments

 1. elsiesparon skriver:

  Hej Syliva!!

  Strunta i den! Den kan ni pröva när ni gör chilin för tjugonde gången och tänker, ska vi pröva en ny variant idag.
  Hoppas det blir bra!!

  Trevlig kväll/Kristin

 2. Hej!
  Nu har jag längtat till att göra din chili. Så today is the day!
  Men jag undrar såklart, varför hoi sin sauce? I orginal receptet som du la ut på mama bloggen fanns den inte med.. Så stressad som jag är har jag suttit och bollat fram och tillbaka mellan dessa recept. Och när jag sa till min sambo att vi skulle ha med hoi sin sauce sa han direkt att det INTE är en riktig chili då. Så undrar jag självklart vad skillnaden är mellan dessa recept?

  Snälla svara mig! FYI grytan puttra på as we speak!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.