2 Comments

  1. Jag jobbar inom sjukvården och har därför ett sätt att se på kroppen och kosten som är präglat av patologi, alltså sjukdom. Men jag skulle inte äta LCHF, dels pga förhöjd risk av cancer i mage och tarm, men även relaterat till allt man vet om hjärta o kärl-sjukdomar och dess uppkomt. Jag har naturligtvis inte alla fakta, och jag lägger mig inte heller i vad andra människor äter ( om jag inte träffar dom i jobbet ) men själv äter jag framförallt grönsaker, frukt och fisk. Alltid ekologiskt och helst från grunden gjort av mig.

  2. Det är ett laddat ämne, lchf, för de som äter det strikt verkar det närmast som en religion.
    Jag testade att äta det när det var nytt, gick ner 5 kilo eller nåt.
    Tycker dock att det är jobbigt att äta så mycket fett och ägg och bacon är inte min favoritfrukost. Känns osunt med allt fett och så är man ju fettskrämd.
    Gillar att laga mat och baka, mat från grunden. Tror att det bra att dra ner på kolhydrater, mindre socker och vitt mjöl. Ofta äter jag bara grönsaker och fisk eller kött.
    Tror inte heller på lightprodukter, bättre då med äkta vara fast i mindre mängd om man behöver tänka på vikten. Är det verkligen bra att skippa alla kolhydrater och äta så mycket fett? Jag tror dock att socker är sämre för oss än bra fetter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.