6 Comments

 1. Så himla mysigt Jen! Visst känner en att en liksom lyckats litegrann…?

  Kristin, jag började läsa din blogg redan innan jag fick barn och du ska veta att din inställning till barn och mat och Floyd och livet har inspirerat mig jättemycket. ❤️

  1. Anna – det här värmer hela kroppen, tack❤️

 2. Vilken härligt unge Anna verkar ha! Här hemma är det lite likadant. När barnen fyller år får de bestämma middagen. Det blir alltid linssoppa, potatis och purjolökssoppa eller falafel. Behöver jag säga att jag också känner mig stolt?

  1. Eller hur!
   Och vilka barn ni har!
   Eller näe, vilka kloka päron som har inspirerat bra💛

 3. När min Sam (vid tillfället 3 år) skulle på utflykt med föris och ha matsäck med sig för första gången, var jordärtskockssoppa med tryffelolja och saltrostade nötter det ENDA han ville ha. Pannkakor då? Nej tack. Men topping gick bra, så en burk lättvispad grädde och rårörda hallon fick han också med sig efter lite trugande… Orimligt stolt ❤️😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.