3 Comments

  1. Under min uppväxt använde vi alltid receptet på mjölpaketet när vi skulle baka bullar, och ja det blev ju alltid kanon. Jag har aldrig bakat bullar sedan jag flyttade hemifrån så i år fick jag feeling och drog till med Leilas kanelbullar. Tog precis ut dem ur ugnen, hoppas att testet med kall mjölk till kommer ge tummen upp.

  2. Hej igen!

    Nu går det inflation i kommenterandet :-)

    Jag är inte jätteförtjust i just kanelbullar, så här bakar vi istället med mycket mandelmassa och antingen vanilj eller grymt mycket malen kardemumma. Jag bakar = jag bestämmer fyllning. Och superdupermycket fyllning ska det vara!

    /Susanne

    1. Älskar inflation, i alla fall här:) Och skall erkänna att jag också föredrar kardemumma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.