4 Comments

  1. Hurra vad du är bra! Jag tycker som du så därför kommer jag äta en jädra massa lokalodlad färskpotatis i sommar. Och kött från djur här i Värmland. Glada djur som sluppit resa och stressa för slakt, ger ju dessutom godare kött. En självklarhet för mig att betala högre kilopris för sådant!

  2. Det har jag också funderat på när jag är på Ica! Har inte fattat något av den frukt och grönsaker som de har där! Håller med, jag som konsument vill och behöver hjälp för att kunna vara mer miljösmart.

  3. Fick upp ögonen för kampanjen när jag stod och plockade apelsiner i vintras samtidigt som det var en härlig bild på sparris bredvid. Finns det någon annan grönsak som signalerar vår så mycket som sparris. Här hävdade Ica att det var ju minsann skördetid i Peru. Jag har ju lite slentrianmässigt plockar frukt och grönt på säsongstorget, skärpning på mig!

  4. Jobbar som hkk-lärare på en skola i Göteborg och kör nästan enbart säsongsanpassad och klimatsmart mat med eleverna. Vårt bamba kör dessutom enbart säsongsgrönsaker (mycket kål har det blivit…). Kan rekommendera Grön Guide, Naturskyddsföreningens app för säsongsanpassning! Inte perfekt, men helt ok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.