2 Comments

  1. Carin Åberg skriver:

    Hej!
    Jag tycker grönkål är görgott, men gillar inte att skära bort och kasta stammarna. Därför gör jag inte det utan strimlar dem på längden och kokar som spagetti. Kan ätas tillsammans med någon pastasås men också till exempelvis – fiskpinnar eller köttbullar (ifall man är så’n). Faktiskt!
    Jag förväller ganska mycket grönkål (för att sedan frysa in) och använder kokvattnet som vätska/buljong när jag gör, till exempel, paprikasås.
    Faktiskt så försöker jag alltid att ta vara på kokvattnet när jag kokar grönsaker. Och behöver jag säga det – förbrukar oerhört lite buljongtärning. Brukar blanda i lite libbsticka och lite av mitt hemmagjorda kryddsalt för att få stuns på det hela. Men man kan ju krydda som man vill: örtkryddor, al arrabbiata, baharat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.