7 Comments

 1. Tråkigt att behöva säga NÄ, nej tack. Gateau har goda bröd som ungefär inte håller mer än ett dygn.
  Tacka vet jag Solhaga i Slöinge, S:t Jakobs i Lund och Malmö och gärna bröd från Fabrique i Stockholm. Gateau duger däremot att fika på.

  1. Hmmm..intressant. Måste undersökas. Har nyligen varit i en lång debatt i ett annat forum om hur bröd bäst förvaras. Tack Emm och återkommer:)

  2. Jag håller med!
   Köpte bröd på Gateau igår till kvällens gryta (trots att jag egentligen inte är så förtjust i dem). Det var torrt redan till kvällen. Nu duger det bara till varma mackor eller krutonger. Ang förpackning hade jag inte tagit den ur deras påse, men 4 timmar ska den väl klara. Nej nu blir det S:t Jakobs i Lund i stället, De levererar alltid. Eller Slöinge när jag har vägarna förbi. Där är det hantverk!

   Kristin, gjorde ”din” gryta, och så löjligt god den blev! Ska man äta kött nån gång då och då ska det banne mig vara gott.

   Trevlig söndag!

 2. Har lyxen att bo nära Gateau i Stockholm och bara älskar deras bröd. 😍
  Skulle köpa er bok på Adlibris häromdagen och då var den slut. Så grattis till bra försäljning✨🌟💫✨

 3. Tack för tips, vi har än så länge mest röda tomater i vårt land, men de sista kanske inte hinner mogna ordenligt. Gillar också Gateau, men jag måste säga att jag drar mig för att handla där när jag fick reda på att det ägs av Fazer. hur kul och småskaligt känns det liksom?

  I helgen blir det dock gulasch av hjort (från din superba kokbok). Längtar redan, bort med sommarvärmen och fram med krispiga dagar så man kan göra grytor och dricka rödvin igen.

  Ang din vegokokbok; hur är den i jämförelse med green kitchen stories och ”mera vego”-kokböckerna?

  Trevlig helg!

  1. Hej Johanna!
   De större tomaterna tycker jag brukar mogna om man tar in dem, men de små tycker jag är enklare att laga något grönt på:)
   Jamen eller hur, vill oxå ha höst och grytor nu.
   Ang GKT och mera vego-böckerna så vet jag faktiskt inte. Tänker att vi är i samma kategori, typ, därför har jag inte kollat in deras böcker. De är superduktiga och bra inspiratörer så jag skall absolut läsa dem sen:) /Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.