9 Comments

 1. Hej!
  Jag skrev och berömde recept och text och gnällde på dåliga bilder…. för ett år sen kanske?

  Känns som om det är dags att uppdatera: din blogg är mer och mer en sån där klockren blogg där allt stämmer: fina bilder, bra blandning, recept som man kanske verkligen lagar nån gång och en härlig kravlös inställning till matlagning som verkligen inspirerar mig! TACK!
  /Eva

  1. Nänänä, icke!
   Jag råkar minnas att det inte alls var gnäll, utan det var både vänligt och konstruktivt. Så tack för det och TACK för denna!

   Ha det gott Eva!
   //Kristin

 2. Oj vad gott det såg ut! Bra jobbat!

  Jag kom på mig själv härom kvällen, när jag insåg att vi kanske vill äta något gott efter Göteborgsvarvet, att jag skulle vilja få en middag lagad av dig och Pappa Pat. Besinnade mig dock och förstod att det skulle te sig helt sjukt (och ganska besatt) om jag bjöd in oss hem till er.
  Så bord bokades på Hello Monkey istället. Däremot tar vi gärna emot tips på ställe där man kan ta en drink innan. Helst på (kort) gångavstånd från Scandic Rubinen på Avenyn.
  Tack på förhand!

  1. MrsRehnquist skriver:

   Madeleine, Restaurang Caleo ligger på en tvärgata till Avenyn, aldrig blivit besviken när jag varit där, osäker på om det går att boka bord.. Sophies har jag hört bra saker om men inte varit där. Kristin har såklart tusen gånger bättre koll än jag.
   Tänk, vilken ide, att få komma hem till Kristin o äta! Tänk om hon kunde ordna matlagningskurser i hennes hem.. Helst under sommaren då vissa av inte är i Göteborg annars, hint hint Kristin

   1. Stoppa inte in mer dagdrömmar i detta röriga huvud. Det är så fullt där inne, en enda cirkus av B&B, bagerier, ysteri, äppelodlingar…. Är inte klokt hur mycket saker som skall startas upp alldeles strax. Återkommer med sommarkurserna snart.
    Kram

  2. Hahaha!

   Och nu känns det som att du har frågat mig detta tidigare? Att jag skulle tänka på det och sedan återkomma med ett jättebra svar? Så kan det mycket väl vara, fast du fick inget svar. Mrs Rehnquist här ovan har nog bättre koll än hon tror, tycker både Caleo och Sophies är bra förslag. Det finns två Hello monkey, bägge är omgivna med bra drinkställen. Och en kväll som denna så är det nog bra att ha lite alternativ för den kan vara fullt. Bästa stället har ni dock på taket där ni bor. En liten bortglömd oas, http://www.goteborg.com/sv/Gora/s/EventGuide/View/Barer/Ruby_bar_71003

   Det är helt enkelt dags att uppdatera listan över ställen i Gbg. Så jag återkommer snart med fler ställen (var det så jag skrev sist med…) Och stort lycka till på varvet!!
   KRAM

 3. Njää, du är och förblir min maestro!

 4. alltså, det är skitfräckt! trots att jag känner mig hotad :) misstänker att det blir livsfarligt om du håller på med fotokurser och dessutom rockar loss i vår matstudio. nu får jag helt klart skärpa till mig och bli ännu vassare. high five – min vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.