3 Comments

  1. Linnéa Ekström skriver:

    Och receptet ska jag så klart också prova! Och jag blev dessutom vansinnigt sugen på ugnsbakade äpplen…

  2. Linnéa Ekström skriver:

    Hej Kristin!
    Vad fint med kalas ändå! Man behöver ju inte se det som en muta utan som att man firar att någon blir större :-) Vi tog tag i det där nappandet när det helt urartade i höstas och det var tvunget att vara minst två, helst tre nappar vid all form av sovande. När folk frågar mig nu hur vi gjorde eller hur det gick så kommer jag faktiskt inte ihåg. Och jag som typ trodde att det ALDRIG skulle gå att få dottern att sluta. Så, med det sagt vill jag bara säga att om några månader, kanske tom veckor kommer nappen vara ett minne blott :-) Heja heja!

    1. Tack Linnéa! Ja, gud vad man drar sig för det. Trots att man vet att det alltid går så mycket lättare än man trott:) Än är vi väl inte helt klara, men det går peppar, peppar mycket bra! Ha det fint!/Kristin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.