3 Comments

 1. Felicia Hallström skriver:

  Hej Kristin!

  Jag håller just på att tillaga pulled pork, svårt att låta bli efter alla dina smaskiga bilder :) Jag ska ta ut den ikväll men äta den först till middag imorgon, så nu till min fråga. Skall jag pilla ur köttet och gegga ihop det ikväll när jag tar ut köttet eller gör jag det imorgon innan servering?

  Tack på förhand, Felicia

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Felicia!
   Åh vad gott! Enklast är att göra det ikväll när den fortfarande är lite varm. Hoppas det blir bra och trevlig kväll!

   1. Felicia Hallström skriver:

    Tack för ditt snabba svar och all härlig inspiration du sprider här i bloggen :)

    Trevlig kväll till er också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.