7 Comments

 1. Hej!
  Ska precis till å göra denna lasagnen.. Men ska det vara 3 dl grädde eller 3 msk? Haha..jag blev helt nollad nu ju.. Känns ju som 3 dl?

  1. DL!!
   Tack för att du hittar mina missar:)
   /Kristin

   1. Då gjorde jag ju rätt!!
    Gott blev det i alla fall!! Fick godkänt av familjen!

 2. Anna Williamson skriver:

  Tack för jättegoda recept, jag hittade hit genom Cecilia Blankens blogg. Jag har en fråga… Jag bor i Kanada och vet inte riktigt vad färskost är, kan jag använda Philadelphia ost? Eller är det mer som sour cream? Tusen tack!

  1. Hej Anna och välkommen hit!
   Philadelphia går alldeles utmärkt.
   Haregott!

 3. Haha låter som hos oss ungefär! Många gånger har jag undrat om det bara är vi som har extremkaotiska dagar ibland, men det har nog alla. Är iaf skönt att läsa att nån annan oxå har’t. Och visst är det ljuvligt när man sakta, sakta märker att kidsen blivit större. Det som gjort mej gladast är att min 3-årige gosse som alltid pillat på ALLT helt plötsligt lät sina nyfikna fingrar låta bli mina krukväxter, så nu kan jag äntligen ha ljus och blommor på bord och i fönster igen. Det är lycka för mej! Ha en härligt helg!

  1. Haha! Jag tror att vi är i gott sällskap:) Gött med blommor och tända ljus igen. Heja framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.