5 Comments

 1. Har jag förstått det rött, är det du som gör recepten för mat.se? Jag älskar ju din matlagning och har testat typ alls matkassar men inte just mat.se. Om det nu är du som står bakom recepten dät så måste kav ju testa!! Vad glad jag blir om det stämmer. Har ju följt din blogg hur länge som helst nu och går ofta tillbaka till något av dina gamla recept som är mina favoriter.

  1. Hej Lisa!
   Tack för pepp:)
   Japp, jag jobbar med inspiration, recept, matkassar, kampanjer m.m hos Mat.se. Jag kan inte prata nog om hur bra det företaget är. Så mycket hjärta, hjärna och bra miljöfokus.
   Vad gäller matkassarna så är det en funktion som är under bearbetning. Den är bra – men kommer att bli riktigt, riktigt bra.
   Ha det gott Lisa!

 2. Detta lät mums!Jag är nyfiken på din löpning, ska du springa nåt lopp?

  1. Löpningen är på topp:) Eller ok i alla fall:) Skall skriva mer om det, tycker om att skriva om löpning. Den är på den där sköna nivån att det kryper i mig om jag inte får ut och springa, men har inte pallat att sätta några direkta mål eller krav, så inga lopp inplanerade.
   Du då Mikaela?

   1. Jag laddar för att springa vårruset och/ellet blodomloppet nästa år :) Är ny på löpning men äntligen har jag funnit en träning jag gillar och inte tröttnar på, wihoo! Så jag tycker du ska göra mej spring-sällskap nästa år i jönköping!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.