11 Comments

 1. Det blir inte sådär hos oss, men det var inte så innan vi fick barn heller så det är ju inte så konstigt. Som E säger, det beror på vilken sorts bekantskapskrets man har. När vi var som mest i småbarnsbubblan (är på väg ur, minsta ungen är 5) orkade vi verkligen inte fixa kalas, inte ens träffar. Men det som jag tycker funkar när man får minsta lilla ork, är att lägga ambitionerna i golvnivå och ändå försöka träffas. Det kan innebära picknick ute (så man slipper städa hemma) med färdig pizza eller färdiggrillad kyckling, ett glas vin och salta kex i grannens trädgård (medan barnen hoppar runt), eller mat som man börjar laga när gästerna kommer, t.ex. pastasallad eller varma mackor. Därmed inte sagt att jag inte gillar att inspireras av ditt mer ambitiösa upplägg! Kanske läge för det nu med äldre barn för vår del :-). Och jag håller med dig om att det kan vara värt att bli helt slut, för att man ändå fick göra något roligt. Jag minns en resa själv med tre små barn. Jag var så slut när jag kom hem att hela familjen lade sig med kläder på och utan nattning, och sen gick hela dagen efteråt i samma mundering. Men det var det värt.

  1. Tack för att du delar med dig Tessa i höghuset. Ha det fint!

 2. Vad är chistorra korv? Ser gott ut.
  //A

  1. Hej Alex! Det är en spansk rackare som du MÅSTE prova. Mycket god!

 3. Underbara bilder!!

 4. Hej E!
  Nu känner jag mig som en jävla självgod, skrytig besserwisser. Har man turen att ha vänner som vill och har möjlighet till det här så är det kul. Har man flyt att ens barn kan somna någon annanstans än i sin egen sägn så har man tur. Har man ork att göra allt sådant här så är det kul. Er tid kommer, och om ni tycker att ni saknar något som inte funkar just nu så är det bara en period ni skall igenom. Den är begränsad och temporär. Kämpa på E, och strunta i självgoda matbloggare som skryter om sitt liv!
  Kram

  1. Hej.
   Vill bara säga att jag inte uppfattar dig som självgod utan du inspirerar med dina texter.

   1. Tack E!
    Jag vill bara inte måla upp en bild som låter för bra. Vi har som sagt alla varianter, och ibland lyckas inget av allt det där jag så fint beskriver. Bara så att du vet.

 5. Hej,
  Tack för ditt inlägg. Inser att vår ”problematik” är en kombination av oss själva men också vilken typ av bekanskapskrets man har.

  //E

 6. Hej Kristin!
  Tusen, tusen tack för din fina blogg! Jag har läst den så länge och tycker att den fortsätter att bli bättre och bättre. Så sann och så naturlig! Du skriver exakt som det är! Mina barn är något äldre och ”lättare” när det gäller sömn och mat. Däremot svårare på andra områden;) Jag gillar dig skarpt!
  Kram

  1. Hej Everyonecancook!
   Tack för mycket peppande ord. Äter upp det i ett nafs:)

Comments are closed.