7 Comments

 1. Gott nytt år och tack för en bra blogg!

 2. Vi var hos vänner. Jag hade som vanligt lite ångest över att vara borta så sent på kvällen med barnen. Känner mig även som världens tråkigaste socialt när man konstant lider av sömnbrist. Men får säga att jag blev positivt överaskad hur bra det gick. Inser vad jag saknar att umgås med vänner kvällstid. Vi åt Parmasnurra med fetaost. Torskrygg med jordärtskockspure. Chokladmousse till efterrätt.

  1. Hej E!

   Eller hur! Man tror verkligen inte att man skall palla. Fast man är så trött på att vara just den trötta, osociala och fattar inte hur mycket man har saknat att göra något kvällstid. Visst den där tiden kommer ju tillbaka men man behöver den ibland även när man är som tröttast.
   Det räcker med en liten dos för mig, som jag kan leva på i månader sedan. Bara för att få bryta av sin trötta värld. Kämpa på E för allt det där andra finns redo när ni orkar igen. Vi som återupplever det här med sömn och energi – det är nästan värt att vara utan det ett tag för att njuta av det så mycket som vi gör just nu:)
   StyrkeKRAM och gott nytt år!

 3. Viktoria (Lyckans) skriver:

  Men alltså – Pelle Janzon? Hur gör lät det? Måste definitivt prova omgående.

  Förra året firade jag inte nyår alls. Då jade jag precis brutit upp från ett långt förhålla de och flyttat till en egen lägenhet. Var osugen på allt och inga vänner i par hade förbarmat sig över mig (obs, ej bitter alls!!). Jag var hemma, kollade på tv och gick och la mig innan 12-slaget.

  Detta nyår var jag i Arvika, i en barndomsväns föräldrars stuga. En extremt fint timrad historia med utsikt över kyrkviken, öppen spis och hela faderittan. Hon, jag och hennes kille som är kock i London, firade väldigt opretentiöst men med så jädra god mat. Jag hade med lamb racks och de hade löjrom i frysen. På själva nyårsafton åkte vi till ICA och stödhandlade till både för- och huvudrätt och även ingredienser till en Créme Catalan. Lamb racksen blev så sjukt goda och löjromstoast behöver ju inte presenteras närmre. Synd att jag inte visste om Pelle Janzon dock ;)

  1. Hej du Viktoria!

   TACK för att du delar med dig och för att du tillför så skön energi. Blir alltid glad av att läsa dina tankar. Och jag minns att du (inte bitter alls) gjorde allt det där förra nyår, och att jag fick en sådan tankeställare av det. Sen att det under hela året har känts som att du har gått så stärkt ur det och att du gör hur mycket roligt som helst. Hoppas att du mår bra och att 2015 blir grymt för dig! KRAM

   1. Viktoria (Lyckans) skriver:

    Och jag blir så glad av din energi och det du skriver! Vad finnt ändå, för det är ju precis så det ska vara!

 4. Pelle Janzon… visste att det var honom jag sökt efter hela mitt liv. Tror vi tar och adopterar honom redan ikväll. För löjrom har vi såklart alltid i frysen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.