5 Comments

 1. Hej, vad kul att du kör en veggovecka! Jag är själv vegetarian och har varit det i 18 år nu och trivs gott med det. Jag tycker om att följa din blogg dels för att du ger mig god inspiration och faktiskt lagar mycket vego men ffa följer jag din blogg för att få inspiration till att baka. Allt jag har provat från din blogg har varit toppen och rekommenderar den varmt bland mina vänner och bekanta. Endel av det som du lagar i köttväg tar jag och ”vegetariserar” och det brukar bli bra, typ byter ut till lite qourn och böner hej vilt, MEN jag har inte lyckats så bra med texas´no bean, den funkar inte och kanske inte heller så konstigt eftersom den inte innehåller KÖTT…Men faktum är att den maträtten skulle nog vara det enda som jag skulle kunna tänka mig att smaka på ”påriktigt” så till min fråga, skulle du vilja hjälpa mig att knåpa ihop ett veggorecept som iaf påminner om ditt egna texas no bean, tack på förhand, Emma

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Emma!
   Tack, och vad glad jag blir. Angående texas no bean, I´ll be back. Hare fint!

 2. Det låter helt ljuvligt gott! Måste testa.

 3. Åh jag blir så förbaskat glad över att ni peppar till att äta mer vegetariskt! Jag försöker äta så mycket vegetariskt som möjligt men fanken vad inspirationen tryter ibland (och man lätt köper den där köttfärsen ändå). Vill bara tipsa om en skitbra blogg om man vill bli lite extra peppad!

  http://www.greenkitchenstories.com/

  Tack för en grym blogg!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Malin!
   Håller så förbaskat med dig, så nu kör vi på och hittar lite nya snabba, enkla kort!
   Tack för tips och ha det gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.