4 Comments

 1. Åh så fint! Älskar Kinnekulle, kommer från Skara från början så har varit där mycket när jag växte upp. Får bli ett besök nästa gång jag hälsar på hemma helt klart!

 2. Åh, jag är nyligen (sedan en vecka!) frälst ramslöksfantast – på en promenad hemma i Lund förra helgen såg jag några blommor och insåg att det antagligen var ramslök! Jag gjorde ramslökssoppa som blev super, så gjorde jag även ramslökssalt och en ramslöksolja som blev fantastiskt även det! Har du andra tips på vad man kan passa på att göra med den?!

  1. Grattis!!
   Jag tycker att det är gott att använda i det mesta, tänk det som en sallad med mycket smak i. Att hacka ner i pasta, sallader, som pesto, i röror….
   Trevlig helg!
   /K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.