5 Comments

 1. Mer om squashblommor tack! Och bra tips på öl.

 2. Jag bor i Italien men kommer frèn Borlònge!! Har bara varit hos Sahlins med barnen och tittat pè strutsarna. eftersom jag àr vegetarian sé var jag inte intresserad av strutskòttet men en god òl àr intressantare. Nàsta gèng jag èker hem fèr det bli ett besòk.

  1. Hej Birgitta!
   Så härligt med Italien och kul att du varit hos Sahlins. Värt ett besök enbart för en god öl, och mer dryckessorter på ingång om jag förstått det rätt:)
   Allt gott!

 3. Åh så roligt, dit måste vi verkligen åka. Tack för bra tips! Och pizzan ser grymt god ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.