5 Comments

 1. Men det finns ju pastöriserad chevré till och med. Som tur är! Älskar ost och e med gravid :-)

  Kram!

  1. Familjen Johansson skriver:

   Hej Aggie! Det här blir ju bara bättre och bättre. Tack!

 2. Det var samma för mig båda mina graviditeter (men nu när jag ”får” äta alla härliga ostar är det inte lika intressant. Det finns en helpastöriserad brie ost som dämpar begäret lite, alltså även skalet är pastöriserat. Min kompis köpte den åt mig i nån ost affär i mölndal men finns säkert på många ställen) I början av graviditeten ville jag bara äta ljust bröd med smör och gouda ost. Hade jag haft samvete till det hade jag nog levt på det, haha.

  1. Familjen Johansson skriver:

   Hej Kristina! Bra tips, ska ut och leta helpastöriserad brie! Tack.

 3. Personligen tror jag att bebisen förtjänar en smakbit av de goda ostarna redan nu! Ialla fall mår hon/han bättre av att mamma är glad och ostmätt tror jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.