8 Comments

 1. Jag har testat ditt recept på äppemos. Det blev kanon. Jag använde ingen sötning. Men hade i tre små päron som var riktigt söta. Tyckte det blev tilräckligt sött utan extra sötning. Detta kommer göras igen. Tack för receptet!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Louise!
   Bra tips, tack.
   Ha de gott!

 2. Gullunge…Tack. För boken. Hud och hår. Loves it.

 3. bästishäng det är fina grejer, vilken energikick man får!!!!
  vet du vad i helgen slog jag till igen på gulaschsoppan å herregid så god den är, barnen åt gulasch även denna gång så det nästan sprutade ur öronen på dem vilket är vääääldigt gott betyg åt en maträtt med kött i då jag har två donnor därhemma som absolut inte gillar kött….återigen tack fina Kristin för dina underbara tips å recept som gör våra middagar så mycket roligare, fin vecka till dig!!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Madeleine!
   Tack! Kul att barnen gillar det, och nu blev jag fasligt sugen på Gulasch. Ha en fin vecka Madeleines familj!

 4. Hej på er! Tänkte bara säga att jag lagade ert recept från den senaste kyckling-tävlingen, men jag ändrade lite, för ni hade en bild på Elsie som äter morotssoppa och chicken nuggets, och det såg så mumsigt ut, så jag gjorde soppan precis efter receptet, och istället för kycklingfräs så gjorde jag chicken nuggets till. Och en lång köpe-baugette serverades till oxå. Så nu tänkte jag recensera denna måltid: soppan var helt galet god! Jag tänkte först skippa att ha i palsternackan, för jag är inte så vidare förtjust i det, men så ändrade jag mej och körde följa receptet till punkt och pricka, och det gjorde jag rätt i, blev jättegott. Mina egengjorda nuggets smakade ingenting, så nu vet jag till nästa gång att det är till att krydda utav bara den som gäller. Köpe-baugetten var jättegod den med. Jag kan tänka mej att denna soppa blir en alldeles utmärkt rätt att bjuda på om man har kompisar på besök i höstrusket, den var en mys-soppa. Ni kanske har bra recept på nuggets som man gör i ugnen förresten? O nästa gång så måste jag testa att servera med dom där rostade kikärtorna ni har med till morotssoppan, kanske knaprig bäjcon och krutonger skulle passa till oxå. Tack för alla toppenrecept ni delar med er av, älskar dom verkligen!

  1. elsiesparon skriver:

   Hej Mikaela!
   Åh vad det är roligt när ni delar med er. Tack för det! Har inget bra nuggetsrecep, men återkommer om jag hittar ett. Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.