2 Comments

  1. Rotfrukter är så himla gott att rosta i ugn! Mina favvos är rödbeta,kålrot o jordörtskocka. Så här ska jag dela med mej av nåt gott jag gjorde förra veckan: en rofruktspytt med lax i ugn, jättegott o skitenkelt: när rotfrukterna(jag hade potatis, morot, kålrot, palsternacka) va nästan klara skar jag 4 portionsbitar lax i ganska stora tärningar, på med citronpeppar o tjoff in i ugnen med rotfrukterna. Så var allt klart samtidigt. Kan tänka mej att en kall sås på creme fraiche med lite pepparror, salt o peppar i hade vart gott till, men det var inget vi hade hemma.

    1. elsiesparon skriver:

      Hej och tack för riktigt bra tips Mikaela!
      Ha en skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.