2 Comments

 1. Hej Kristin!
  Längesedan jag kommenterade här nu! Din blogg är dock fortf den jag återkommer till när jag vill ha inspiration! En fråga; skulle du inte kunna skriva ett inlägg om matkostnader och hur man kan göra om man som jag älskar att äta och laga bra mat men ändå inte vill bli ruinerad? Vi är två vuxna och två mindre barn i familjen, äter varierat och hyfsat hälsosamt men absolut ingen lyxmat varje dag. Unnar oss hämtmat kanske en ggn i veckan och äter lunch ute några gånger per vecka. Och det är ändå SÅ mkt pengar som går på mat!!! Jag vet inte hur jag ska tänka här men du kanske har bra tips?

  1. Hej Linnea! Åh så fint att höra, tack!
   Och bra tema, något jag gärna pratar och skriver om. Återkommer!
   Ha det gott!
   /K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.