17 Comments

 1. Tack för en härlig blogg!

 2. Madelene Larsson skriver:

  Tack för inspirationen kring mat! Dina kalljästa frallor bakas regelbundet här hemma, helt underbara.
  Mvh Madelene Larsson

  1. TACK Madelene! Missade att svara dig, men blev glad 🧡

 3. Emma Eklund skriver:

  Hejsan! Så mycket du lärt mig genom åren när det kommer till mat. Din blogg är mitt receptarkiv. Tack vare dig äter vi musslur i tid och otid, bakar bröd, blandar kaffedrinkar floydar oss runt i köket. Sen sist men inte minst, Glöggmyser. Tack Kristin för att du delar med dig. Fantastisk blogg har du. Ser framemot ditt framtida innehåll! Kram Emma

  1. EMMA!! Tack snälla! Suger åt mig allt 🧡
   Kram

 4. TACK för dessa tio år, och jag ser fram emot fortsättningen. Detta har alltid varit och är fortfarande min favoritblogg. Så kul att följa mattrender och barnen växa (mina barn är i samma ålder). Det är så många av dina recept som blivit våra favoriter här hemma (åt viltgulash senast igår!) och jag har pratat så mycket om ”Kristin tipsar om detta”, ”Kristins gör detta till middag” att att min man trodde att vi var kompisar. :) och även om vi inte är det så är detta en sån vänlig och inspirerande oas att kika in på titt som tätt. Sen fick jag ju också en födelsedagsteckning av Elsie på bloggen för några år sen <3
  Kram

  1. TACK Johanna!
   Och det är märkligt men jag känner att vi visst är kompisar:) Och minns mycket väl teckningen!
   Så fin känsla att känna att man inspirerat. Tack för att du berättar 🧡🧡

 5. Grattis till 10 åren här på bloggen! ❤️

 6. Tack Kristin för tio år av massa pepp och inspiration.. Mängden kalljästa frallor du fått mig att baka. Och Att höfta. Eller Floyda menar jag. Så bra att du hela tiden lyfter det. Titta och känn på degen. Inte bara receptet. Jag tappade dig några år, innan jag fick mina egna barn. Men nu när min är 6 och 4 fortfarande och lever i ett rasande tempo läser jag här med tillförsikt om att vilan kan komma åter! Heja dig, kram!

  1. Tack Marie! Så glad jag blir. Det är en så fin känsla att få ha inspirerat:) Och som man uppskattar vilan sen – den kommer man aldrig ta för givet igen🧡
   /Kristin

 7. Bra jobbat! Tycker mycket om din blogg, dina recept och ditt tänk kring mat!

  1. TACK Johanna! Blir glad 🧡
   /Krisitn

 8. Fina du tack för bloggen o heja som hållt ut så länge 💪. Tyckte det var skönt att läsa om dina barn som inte sov när jag hittade bloggen, mycket igenkänning på det 😂 men ack så fina de är! 🤗

  1. TACK Elin! Och tack för pepp genom åren🧡
   /Kristin

 9. Hurra! Har bokmärkt några favoritrecept genom åren. 🎉
  Äppelträdet är nybeskuret så vi håller tummarna för god skörd inår också. 🍏🍎

  1. Åh…saknar det men mycket medveten om att det är i goda händer. Till och med byggt balkong för att kunna vaka över det:) KRAM Åsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontroll *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.